X-Sex

Det finns några kvinnor i mitt liv som jag oavsett vad som händer i tillvaron alltid kommer att ha en speciell relation till. Relationer där laddningen och attraktionen aldrig försvinner, relationer som för evigt har något oavslutat.

I helgen träffade jag en av dessa. Det var flera år sedan vi hade en kärleksrelation och vi har båda gått vidare i livet. Vi har haft mer eller mindre sporadisk kontakt genom åren och ingen har hyst något hopp om att vi skulle kunna återvända till vår kärleksrelation.

Men jag har också alltid vetat att om vi skulle träffas igen skulle vi inte kunna hindras från att ha sex med varandra. Det är ingen känsla någon av oss har pratat om, men den har alltid varit närvarande och påtaglig.

Mötet och återseendet värmde mig ända in i märgen. Det är skönt när något är så rent och självklart. Ett återseende som handlar om nuet och som var helt nödvändigt i stunden, men som efteråt genast återgår till respektfull vänskap.

Jag tror vi kommer att känna att vi behöver detta igen. När har jag ingen aning om; kanske är det om några månader, kanske är det om flera år. Jag är bara övertygad om en sak, och det är att laddningen och vänskapen mellan oss kommer att bestå.

Någon som känner igen sig?


Kommentarer
Postat av: Norrländska

Känner verkligen igen mig...

2009-05-17 @ 13:52:53
Postat av: M_O

Jo, nog finns det sådana personer, utan tvivel.

2009-05-19 @ 16:20:11
Postat av: lillen

O ja..

2009-06-03 @ 19:07:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0