Telefonsex

Jag erkänner villigt att jag tänder på telefonsex. Verbal stimuli är något som får mitt blod att pumpa lite extra och jag älskar att få min snuskiga fantasi stimulerad.Har testat det här med betalnummer tidigare, och tycker det varit rätt spännande. Att det är någon helt okänd på andra sidan tråden är spännande, och proffessionella kan vara rätt duktiga på att trycka på rätt knappar. Sen kan det dock vara lite irriterande när de försöker hålla dig kvar på tråden längre än nödvändigt. I slutändan tycker jag nog det kostar mer än det smakar och föredrar en stadig telefonsexpartner.

Så att hitta en kvinna som också gillar telefonsex är i längden en bättre idé. Tyvärr är det ofta lättare sagt en gjort. Det verkar generellt vara ett mindre antal kvinnor än män som gillar denna typ av sex. En annan sak som ofta skiljt mig från de kvinnor jag haft kontakt med är att deras fantasier oftast ska handla direkt om dem själva och handla om saker som faktiskt kan hända eller har hänt. Själv tycker jag man kan ta ut svängarna när det gäller fantasier och både rollspela och fantisera om saker som aldrig skulle hända i verkligheten.

Men det krävs mer än livlig fantasi för att telefonsex ska fungera. Det krävs också att man kan visualisera sina fantasier och kunna beskriva dem. Jag tycker även att man ska kunna vara lite ful i munnen för att det ska fungera. Det håller inte med ord som penis eller fraser som "jag omsluter din mandom med min snäcka" om jag ska bli tänd. För mig måste man kunna säga ord som kuk, fitta och knullad om jag ska gå igång.

Målet med att ha telefonsex är för mig att båda parter ska få orgasm under samtalet. Naturligtvis inte nödvändigt att så sker varje gång, men jag gillar om tjejen blir lika tänd på telefonsnusket som jag. Att höra någon komma som avslutning på ett hett telefonsamtal är hur häftigt som helst.En av mina absolut bästa telefonsexrelationer var med en anonym kontakt som jag hittade via en annons. Efter att ha bekantat oss med varandra ytligt under ett telefonsamtal frågade hon mig om jag brukade ha sexfantasier kring incest. Jag erkände att jag haft sådana fantasier och hon undrade om vi inte kunde vara "bror och syster". Våra roller blev sådana att jag var hennes tio år äldre bror och jag var föremålet för hennes sexfantasier och kärlek. Efter det så ringde hon mig alltid i rollen som lillasyster. Vi fantiserade och diskuterade under en lång tid och det där extra inslaget av något tabubelagt gjorde det extra stimulerande. Tyvärr tappade vi kontakten efter ett tag då saker i vekligheten prioriterade sig själva. Saknar henne fortfarande ibland.

En annan gång då telefonsexet var lite extra var när jag kom i kontakt med ett par. De var utövare av BDSM där han var dominant och hon undergiven. Han och jag kom överens om att jag skulle ha telefonsex med henne medan han lyssnade. Det var häftigt att veta att han fanns där i bakgrunden och några gånger gav han henne order om vad hon skulle  göra med mig. Avslutningsvis stimulerade han henne med en dildo medan jag fick lyssna på hur hon njöt av behandlingen.

Ring så leker vi!Kommentarer
Postat av: Mattias

Jag tänder också på telefonsex älskar det!!!

Gillar din blogg.Jag är som du jag älskar stora bröst!!!!

2009-06-07 @ 20:02:59
URL: http://forsnetblogg.se/Mattias
Postat av: Mattias

Tänder också på telefonsex och älskar bröst över allt annat.

2009-06-07 @ 20:05:05
URL: http://forsnetblogg.se/Mattias
Postat av: olivia

me <3 telesex ;)

2011-08-14 @ 21:01:25
URL: http://innutimitthuvud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0