IntimrakningNågot som jag verkligen uppskattar är att få raka fittan på min partner. I min värld ett perfekt förspel och en chans att se till att hon är slät och hårlös.

Jag gillar känslan när jag får tillstånd att raka henne. För de flesta brukar det vara lite pirrigt att någon annan ska fara fram med en vass rakhyvel över det mest intima. Men lite nervositet är också ett bra sätt att få igång blodcirkulationen.

Jag börjar med att tvätta henne med tvål och varmt vatten. Självklart brukar jag då passa på att föra in fingret mellan blygdläpparna. Har inte varit med en tjej hittills som inte blivit fuktig i fittan av denna behandling och tanken på vad som komma skall.

Efter att ha torkat henne med en handduk tar jag fram saxen och tar ner längden så gott det går. Jag arbetar sakta och metodiskt. Med duschen sköljer jag bort hårresterna och retar henne lite med duschstrålen. Efter det tar jag fram rakgelen eller skummet och använder det i riklig mängd. Fittan skall bli riktigt gräddig av rakskum som mjukt masseras på plats på de ställen som ska rakas.Eftersom jag själv gillar renrakat brukar fittan vara helt täckt av vitt skum. Nu åker rakhyvekn fram och jag påpekar att jag ska vara försiktig och att hon måste lova att vara still så jag inte skär henne. Min sadistiska sida brukar njuta av oron i hennes ögon när jag håller hyveln framför henne.


Försiktigt och meodiskt rakar jag bort det som saxen inte nådde. Först medhårs och sedan mothårs. Allt ska bort och det skall vara helt lent kring fittan när jag är färdig. Avslutningsvis tar jag fram babyolja och smörjer in hela härligheten så att den blir glänsande vacker.

Vid det här laget brukar den se helt oemotståndlig ut och jag brukar belöna henne med oralsex och lite fingrar tills hon kommer.

Här kan du raka virituellt
http://fiffi.rfsu.com/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0