Porr i skandalskolanHar precis kollat på en svensk porrklassiker. Porr i skandalskolan är en komisk porrfilm från 1974. Som så ofta med den tidens filmer är den snyggt filmad och den här har högklassiga miljöer från Ängsholms slott och Mörkö.

Filmen handlar om Bo Gyllenstake som ska få ett arv från Amerika. Dock finns krav från den avlidne att arvingen måste leva ett skötsamt och moraliskt klanderfritt liv. För att bevisa detta för sina släktingars advokat startar han en flickskola för moralisk fostran dit rika familjer kan skicka sina besvärliga döttrar. Det blir inte så mycket moralisk fostran då Gyllenstake och hans vänner istället passar på att ta fördel av flickornas vilda natur. Så småningom dyker det upp en snokande advokat och oroliga föräldrar på skolan och förvecklingarna tar fart.
 
Filmen är idag ganska oskyldig, men sexscenerna är tillräckligt heta för att vara upphetsande fortfarande. Den känns väldigt 70-tasaktig och det är mycket gruppsex och håriga sköten. Min favoritscen är när alla tjejerna nästan våldtar advokaten som är där för att avslöja verksamheten. Men vem gillar inte tanken på att ett tiotal sexhungriga kvinnor kastar sig över en. Hur som helst en milstolpe inom svensk porr som är värd att kolla in.


Kommentarer
Postat av: Klumpesnusk

Spännande! Jag hittade den på piratbukten, så här ska dras hem med en gång!

2009-01-17 @ 14:33:40
URL: http://www.klumpesnusk.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0