Porr & ÄlgjaktHar precis kollat in den svenska, ganska nya porrfilmen Älgjakten. En ca två timmar lång porrfilm med handling. Var länge sedan jag såg en svensk porrfilm med sådana ambitioner.

Filmen utspelar sig under älgjakten och handlar om en grupp kvinnor som vill rädda älgarna från att skjutas. De kommer fram till att bästa metoden är att distrahera jägarna genom att förföra och ha sex med dom. Naturligtvis blir ingen älg nedlagd, men desto fler kvinnor.

Sexet i filmen är nutida porrstandard. Massor av kuksugning och fittknull uppblandat med lite analsex. Ett par scener står ut lite extra. Båda med samma skådis i huvudrollen, den lite äldre tjejen. I ena scenen tar hon satsen i munnen och spottar sedan ut den över sina egna bröst. Lite oväntat, men eggande. Lite senare i filmen blir hon fistad av en av de andra tjejerna, vilket jag tycker är extra läckert att titta på.

Filmen är ingen höjdare i sin helhet, men det finns scener som gör den värd att titta på. Kul att de införlivat en handling mellan sexscenerna (även om den är extremt korkad). Sedan stör jag mig på att det pratas minst lika mycket (om inte mer) danska i filmen än svenska. Finns det inte tillräckligt med svenskar som vill ställa upp framför kameran?


Hoppas det kommer att satsas ännu mer på svensk porrfilm framöver. Vi behöver återupprätta den svenska synden.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0