NylonsexJag måste erkänna att jag är svag för ett par välsvarvade ben klädda i ett par mörka nylonstrumpor. Gärna i lite gammaldags stil, så som stay-ups.
 
Redan 1935 uppfanns nylon av en grupp amerikanska forskare under ledning av Wallace Carothers. Världens första syntetfiber var uppfunnen. 1940 lanserades den första nylonstrumpan och samma dag såldes hela 780 000 par. Nylonstrumpan har bibehållit sin popularitet, och det vara bara under andra världskriget försäljningen skönk beroende på att man temporärt slutade tillverkningen.

I slutet av 50-talet upptäckte man att man kunde "härda" nylonet genom att krympa det med värme. Efter den behandlingen kunde man töja nylonet upp till sju gånger dess ursprungliga längd. Efter lite finjusteringar av den processen såg Lycra dagens ljus 1959.

En annan fördel med nylon är att det är ganska billigt, och billigt kan man ju köpa nytta av. Jag gillar ibland att leka lite våldsammare lekar och då kan det vara trevligt att få riva sönder och isär kläderna. Särskilt nylon, just för att det töjer sig, men också för att det nästan ser ännu sexigare ut när det är trasigt. Få saker är så upphetsande som att riva sönder ett par nylon strumbyxor i grenen, för att i nästa sekund kasta sig över henne och våldsamt tränga sig in.

Så köp ett par sexiga nylonstrumpor till flickvännen i veckan som du kan slita sönder nästa gång ni har sex. Det är en härlig känsla.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0