Farfars porrJag minns inte hur jag kom på det, men jag upptäckte att i farmor och farfars bokhylla fanns det en extra spännande bok. Jag var i de tidiga tonåren och nyfiken på allt som hade med sex att göra. Så vid något tillfälle när jag sov över passade jag på att låna den "speciella" boken ur bokhyllan. Det blev sträckläsning under många timmar med korta runkavbrott när jag blev allt för upphetsad.

Boken jag hittat var Fanny Hill av författaren John Cleland. Historien om en fattig flicka som söker lyckan i storstan. Där är hon på vippen att tvingas till att jobba på en bordell, men räddas därifrån av en man som bir hennes älskare. Så småningom försviner denna man och Fanny hamnar hos den ena älskaren efter den andra och i den ena sexuella situationen efter den andra.

Jag blev helt fascinerad av boken och jag är än i denna dag förtjust i den. Tyvärr försvann Farfars bok mystiskt efter hans död. Men jag lyckades hitta en egen kopia av boken på ett antikvariat för några år sedan. Rekomenderar den till de som orkar med skriven erotik som erbjuder lite mer tuggmotstånd än herrtidingarnas noveller. Trots att den skrevs redan 1748 är den ändå tillräckligt osedlig för att fascinera och upphetsa än idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0