En lektion i kuksugning

Även om oralsex har varit självklarheter för de flesta kvinnor jag träffat så är det inte alla som vet hur man gör det bra. Att suga kuk bra är inte bara att stoppa den i munnen och hoppas på det bästa. Det finns några enkla knep och förutsättningar som kommer att glädja din partner om du känner till dom.Detta är personliga reflektioner och även om jag tror att det mesta är generellt varierar naturligtvis tycke och smak från individ till individ.

Regel 1. Gilla att suga kuk eller låt bli.
Det är direkt avtändande att se en tjej som offrar sig och suger kuk fast hon egentligen ogillar det eller i värsta fall tycker det är äckligt.

Regel 2. Passa tänderna.
Självklart kanske, men tandskrap kan vara fruktansvärt smärtsamt. Dessutom ökar kastrationsångesten markant vid sådana tillfällen. Att ha kuken i någons mun är en utsatt position.
Tips 1. Använd mycket saliv.

Var inte rädd för att kladda ner kuken ordentligt med saliv. Saliv är ett perfekt glidmedel och gör det hela mycket skönare om det finns i rikliga mängder.


Tips 2. Visa att du gillar hans kuk.

De flesta killar älskar att höra att ni uppskattar kuken. Så ta en paus ibland och säg hur härligt den känns, smakar eller ser ut och kanske vad du vill göra med den när du sugit färdigt. Titta även gärna upp mot din partner under tiden du suger så att ni får ögonkontakt. Ser du ut att gilla vad du gör lär han bli ännu mer upphetsad.


Tips 3. Glöm inte pungen.

Pungen är också känslig för beröring och en erogen zon. Här är det dock väldigt individuellt hur mycket beröring man vill ha. De flesta älskar att få pungen slickad. Vissa gillar att få pungen kramad eller att man suger på kulorna. Ta dock reda på var gränsen går mellan smärta och njutning för din partner.

Bonus: Långt ner i halsen.
Jag älskar att se min kuk försvinna ända in till roten. Det är även mysigt om man får halsknulla någon, men har full förståelse för att detta inte är för alla.

Bonus: Låt honom komma.
Oralsex är i de flesta fall en del i förspelet. Dock uppskattas det väldigt om avsugningen ibland får leda till utlösning. Några av mina bästa orgasmer har varit i samband med oralsex.

Bonus: Svälj satsen.
Gillar du detta så imponerar det med säkerhet på de flesta män. Dock är det nog många som vill vänta en stund med kyssandet efteråt.

Vad det gäller övrig teknik är skillnaderna alldeles för stora från man till man. De flesta gillar nog variation och uppskattar både tunga, läppar och att man hjälper till med handen lite mellan varven. Hur hårt eller med vilken frekvens får man upptäcka hos sin respektive partner.


Kommentarer
Postat av: Yyrla

Egentligen hatar jag kommentaren "men de flesta vill nog vänta med att kyssas" efter att man svalt. Det är en bonus om tjejen gör det, men killen kan inte acceptera ens lite spår av sin egen vätska... Hmm...

2008-10-04 @ 20:53:03
URL: http://inrerummet.blogg.se/
Postat av: Veronica

Vill han att jag ska svälja så kan han gott kyssa mig efteråt. Och det gör han också =) Lucky me.....and him!

2008-10-29 @ 19:23:03
Postat av: leena

tack för tipsen....

2008-11-16 @ 20:39:32
URL: http://www.amoreofsweden.se/
Postat av: Elias

Cool blogg

2011-03-13 @ 13:45:12
URL: http://www.kopkamagra.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0