Alternativa uppgifter för ett par bröst

Är man begåvad med ett par riktigt stora bröst följer här en video med uppslag på alternativa användningsområden för dem. Perfekt om man jobbar på en bar eller i en bowlinghall. ;D


Samantha = stora bröst

Om man får en dotter i England så ska man döpa henne till Samantha om man vill att hon ska få stora bröst ;)
I väntan på att jag ska få skrivet något längre får ni nöja er med ännu ett par stora bröst. Ja, hon heter naturligtvis Samantha.


Tre bröst i handen är bättre än...

Om du har tröttnat på de vanliga porrköret med "vanliga" kvinnor och män som knullar i mer eller mindre fantasifulla ställningar? Då kan Freak-porr vara något för dig.

Utger sig för att vara äkta vara, men är utfört med smink och proteser. Här finns män med omöjligt långa kukar och satser som skulle få en häst att skämmas, här finns kvinnor med fem bröstvårtor, kvinna med två vaginor och min favorit; kvinnan med tre bröst.

Det är företaget Muffia som gett ut en serie filmer på freak-temat. Det är dessutom snyggt gjort och ser i många fall äkta ut. Blev väldigt förtjust i filmen om Taylor som har ett extra bröst. Standard porr som plötsligt hade ännu en dimension.Mjölk till kaffet?

Jag föredrar egentligen mitt kaffe svart. Men skulle det serveras på detta sätt skulle det naturligtvis vara en helt annan sak.
Sa jag att Mjölk var sexigt!?!


Erotisk amningAtt jag är en bröstälskare torde stå klart för de flesta vid det här laget. Därför är steget kanske inte så långt till erotisk amning. Jag har nämligen en fantasi om att få träffa en kvinna med vackra mjölkstinna bröst. Jag skulle vilja amma dem, massera fram mjölk och kladda ner både henne och mig med bröstmjölk medan vi har sex.

Mjölk är sexigt!


Sköna bröst

Snubblade över den här sköna bilden och kan inte med att undanhålla henne från er. Skönheten heter Rachel Aldana och kommer från England.


Naken SushiJag älskar Sushi, men jag skulle älska den ännu mer om den serverades på en naken kvinnokropp. Från Japan (varifrån annars) kommer den underbara idén att servera den råa fisken från en vacker kvinnokropp. Det kallas Nyotaimori, vilket betyder ungefär 'utsmyckad kvinnokropp'. Trenden har spridit sig till USA och jag hoppas det snart öppnar en restaurant i Sverige som serverar Sushin på detta sätt. Mums!

Rapport från Sexfronten XHelgen kommer att bli spännande.
Ska bege mig till Kinkyklubb, vilket var väldigt länge sedan sist. Ser fram mot en sexig och rolig kväll. Bidrar förhoppningsvis till en massa inspiration till nya inlägg på bloggen.

Hoppas ni också får en trevlig och sexig helg.

RSS 2.0