Mindre pervers imorgon?När jag vaknar upp imorgon efter nyårsfesten kommer jag att vara friskare än när jag lade mig. Inte lika pervers och sexuellt avvikande som jag är idag. För nu till årsskiftet tar socialstyrelsen bort fetischism, sadomosochism och transvestism från klassifikationen av sjukdomar och hälsoproblem.

Det är egentligen skitbra att detta händer. Könsidentitet och sexuellt beteende har inte bland sjukdomar att göra, och det var hög tid att dessa benämningar friskförklarades av socialstyrelsen.

Samtidigt känns det lite trist att bli 'normal'. Någonting inom mig har njutit av att vara en del av något hemligt och föbjudet. Jag är inte säker på att jag helt och hållet vill att denna värld upphöjs till det normala och blir integrerad med 'vaniljvärlden'.


BDSM- och fetishinslagen blir allt vanligare inom populärkultur och mode. Kanske ser vi snart en och annan tv-hallåa eller artist som öppet deklarerar sin position som antingen undergiven eller dominant i ett förhållande. Eller så får vi se Se & Hör göra hemmahosreportage i något kändispars dungeon.


Det är med blandade känslor jag möter det nya året. Lite friskare och lite mindre pervers än idag.

Gott Nytt År!


Cigarr till nyårfesten


Jag önskar en god cigarr att njuta till tolvslaget, och jag önskar att den rullats exakt så här :D


Gott Nytt ÅrLider fortfarande av sviterna efter julens excesser. Trots det är jag i full fart att planera nästa fest. För nu ska vi fira födelsen att ett nytt år. Har förhoppningar om ett porrigt 2009 med massor av sex, brudar, bröst och annat som vi killar gillar. Återkommer när bakfyllan släppt efter nyårsfesten.

Skål!

God Jul

Vad pojkar vill ha önskar alla en riktigt
GOD JULHoppas alla era önskningar blir uppfyllda,
att ni äter och dricker tills ni storknar
och att tomten har med sig både stora och hårda klappar.

Julpynt II

När Tomten vill tömma sin egen säck
gör han det helst i tomtemors häck.Julpynt I

När Tomten har fullt upp med klappar åt andra
roar sig Nissorna med varandra.


Global orgasm för fredPå söndag är det tredje gången Global orgasm kör sin grej.

Idén är att under två timmar ska människor runt hela världen få orgasmer som sänder positiv energi runt jorden som kommer att bidra till fred och samhörighet. Tiden är samtidgt som Vintersolståndet. För oss i Sverige gäller det att börja orgasmera klockan 13.04 på söndag.

Ingen ursäkt för en orgasm är ju dålig... så det är väl bara att köra på.

Läs mer här
http://www.globalorgasm.org/

Hårda klappar

Så var det snart jul igen.
Har du varit en snäll flicka eller pojke? Har tomten med sig något sexigt i säcken? Min gissning är att stora paket och hårda klappar blir populärast även i år.


Julstök

Dags att feja och ordna inför julen.
Man skulle ju önska att man hade en tungbystad gudinna som denna som städhjälp.


En jul utan Bettie

Pin-up ikonen Bettie Page avled den 11:e december 2008 och idag den 16:e december begravs hon på Westwood Memorial Cemetery.

Betties bilder från 50-talet har fortsatt att fascinera och glädja människor i över femtio år. Hon var sinnebilden för en lekfull sexighet och en ikon inom flertalet subkulturer som Psychobilly, Burlesque, BDSM m.fl.

Hon var flickan som alla pojkar ville ha.http://vadpojkarvillha.blogg.se/2008/april/betty-page.html
http://vadpojkarvillha.blogg.se/2008/may/bettie-harem.html

Lite kurvor för att hålla intresset uppe

Slänger in en kurvig "pausfågel" så det inte blir alldeles tomt.


Tillfälligt avbrott

Är så ledsen att jag inte hunnit uppdatera här på alldeles för länge.

Tyvärr har jag fortfarande inte riktigt ro att sätta mig och skriva för bloggen.


Just nu rusar livet i 200 km/h och det är inte bara bloggen som blivit lidande. Samtidigt ska jag inte klaga, för tidsbristen beror mest på positiva saker.

Håll ut! Jag kommer att återvända, men förutom något enstaka ströinlägg kommer det inte att hända så mycket här förrän efter julgalenskapen är över.

Ta det lugnt under klappjakten nu.

Vi hörs!


RSS 2.0