Porr & tentakler

I japansk hentai (animerad porrfilm) finns en undergenre med tentakel-porr. Slemmiga monster som våldför sig på och penetrerar flickor (och i undantagsfall män) med grova, slemmiga tentakler.Nu har genren spridit sig till spelfilmen och företaget Soft on Demand har släppt tre titlar i ämnet. Det finns även en spelfilmsvariant på titeln La blue girl (som började som klassisk hentai).

Denna fetish ter sig ganska märklig i västerländska ögon, men historien om dess tillkomst gör dess existens begriplig. Det sägs att det började med ett träsnitt av konstnären Katsushika Hokusai där en naken kvinna är omslingrad av två bläckfiskar. (The dream of the fisherman's wife)Denna bild inspirerade Toshio Maeda som ritade historien Urotsukidoji. Toshio var innan känd för berättelser som var fyllda med grafisk sex och våld. När han började använda monster med tentakler var det för att komma runt den japanska censuren. Enligt den får man inte avbilda kukar i bild, men däremot finns det inga restriktioner mot tentakler eller  mekaniska robotdelar som penetrerar fittor och andra kroppsöppningar. Alltså ersatte robotar och monster ibland män och kukar i manga och hentai.

Att det så småningom skulle spilla över till porrfilmer med skådespelare var bara en tidsfråga. Efter att ha kollat på en av dessa filmer måste jag säga att det trots allt är något väldigt sexigt med monster som tar för sig av unga, sexiga kvinnor. Den blandade känslan av äckel och upphetsning är ganska intressant och tillfredställande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0